HTML

Romagyilkosságok

A blog a romák sérelmére elkövetett sorozatgyilkosságról próbál minden médiában megjelenő információt összegyűjteni.

Friss topikok

Linkblog

Nem szüntették meg a fegyverbeszerző megfigyelését

2009.09.12. 04:55 Detektív

 

Ficsor Ádám titokminiszter egy reggeli televíziós műsorban azt mondta, hogy éppen akkor hosszabbították meg Kiss István titkosszolgálati megfigyelését, amikor az fegyverbeszerzésbe kezdett.
 
A tárca nélküli miniszter ezzel cáfolta azt a számos sajtótermékben terjedő tévhitet, miszerint akkor állították le a fiatalabbik Kiss-fivér szoros felügyeletét, amikor a debreceni illetőségű férfi néhány társával (például a szintén gyanúsított Pető Zsolttal), nagy mennyiségű fegyver beszerzését tervezte.
 
Ezt az információt a 2007-2008-as év fordulóján szerezte az NBH hajdú-bihari részlege, s ekkor még tovább figyelték a szélsőséges beállítottságú személyt. Ám a következő hónapokban semmilyen újabb adat vagy információ nem keletkezett, arra vonatkozóan, hogy Kiss István és csoportja megvalósította volna a tervét. 
 
Ficsor elmondása szerint ezek után azért állították le a megfigyelést (2008. májusában), mert munkatársai azt a következtetést vonták le, hogy az érintett "kifelé jön a szélsőséges világból, kivált bizonyos csoportokból". A miniszter hozzátette: valójában az érintett csak "ezt láttatta magáról".
 
Forrás: MTI

Szólj hozzá!

Címkék: fegyver nbh megfigyelés kiss istván

A bejegyzés trackback címe:

https://romagyilkossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr251376510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása