HTML

Romagyilkosságok

A blog a romák sérelmére elkövetett sorozatgyilkosságról próbál minden médiában megjelenő információt összegyűjteni.

Friss topikok

Linkblog

Iskolába menne és szégyelli eltorzult arcát a kislétai lány

2009.09.12. 17:44 Detektív

 

Lelkileg összetört a 13 éves Tímea, aki életveszélyesen megsérült a romák elleni támadások utolsó merényletében, Kislétán. A kislány, bár egy hónapnyi kórházi ápolás után már a nagymamájánál lábadozik, állapota lassan javul.
 
"Teljesen tönkretették őt a gyilkosok. Mindennap belázasodik, de az orvos szerint ez lelki okokra vezethető vissza. Nagyon hiányzik neki az anyukája, borzasztó nézni a szenvedéseit" - árulta el a kislány egyik rokona.
 
"Tímeát nagyon megviselték a történtek, azelőtt vidám, jó beszédű gyerek volt, most meg olyan, mintha felnőtt volna egyik napról a másikra. Sebei látszanak az arcán és a nyakán, szégyelli, takargatja őket" - folytatta a hozzátartozó.
 
"Amikor szeptember elején hazatért a kórházból, csak annyit kérdezett: anyu apu mellé van eltemetve? De a tragédiáról nem nagyon kérdezgetett, mintha nem akarna szembesülni a visszavonhatatlan ténnyel. Ha látná édesanyja fejfáját, felfogná, anyukája soha többé nem jön vissza" – tette hozzá a rokon. 
 
A helyi roma közösség attól fél, hogy a bűnbanda el nem fogott tagjai visszatérnek bosszút állni. Így Timit csak percekre engedik ki a házból, ha nagyon unatkozik, autóval végigviszik a Bocskai úton. Napjai nagy részét állítólag filmnézéssel és internetezéssel tölti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Egyelőre nem akarja látni édesanyja sírját

 
Tímeának hiányoznak egykori osztálytársai, ám egyelőre még nem élhet úgy, mint azelőtt. Most lett volna nyolcadikos, ám ezt a tanévet valószínűleg ki kell hagynia, mert sérülései további kezelést igényelnek. Reggelente az ablakból integet a suliba induló volt osztálytársainak.
 
Az árván maradt gyermeket a nagymamája és a nagynénje vette gyámsága alá.
Timi és édesanyja, Balogh Mária volt az utolsó áldozata a roma sorozatgyilkosságnak. A csonka családra (Timi édesapja már korábban meghalt) álmukban törték rá az ajtót. A lányt életveszélyesen meglőtték, anyját pedig meggyilkolták.
 
Forrás: Blikk

Szólj hozzá!

Címkék: túlélő kisléta

A bejegyzés trackback címe:

https://romagyilkossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr691377494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása