HTML

Romagyilkosságok

A blog a romák sérelmére elkövetett sorozatgyilkosságról próbál minden médiában megjelenő információt összegyűjteni.

Friss topikok

Linkblog

Már megvolt a következő kiszemelt áldozat?

2009.08.23. 02:47 Detektív

 

A romák elleni támadásokkal gyanúsítottak már a következő támadásokat tervezték, ezért csapott le rájuk a rendőrség - nyilatkozta a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában szombaton reggel Bencze József országos rendőrfőkapitány.

 
Az MTI információ szerint az elfogott Hajdú-Bihar megyei, 28 és 42 év között férfiak következő célpontja Nógrád megye egyik kistelepülése lett volna, ahol szintén a falu végén élő cigányokra akartak támadni. A rendőrség olyan térképeket talált a gyanúsítottak autóiban és lakásán, amelyeken a támadás célpontjául kiszemelt ház is be volt jelölve.
 
A Blikk úgy tudja, hogy az egyik gyanúsított Egyetem sugárúti lakásán megtalálták a következő merénylet akciótervét, térképekkel. A rendőrök a házkutatások során fegyvereket is lefoglaltak, valamint egy fekete Jeepet. Ennek gumiabroncsát a szakértők a gyilkosságok helyszínein rögzített abroncslenyomatokkal is összehasonlítják.

 

Forrás: MTV, MTI, Blikk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://romagyilkossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr41331927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása