HTML

Romagyilkosságok

A blog a romák sérelmére elkövetett sorozatgyilkosságról próbál minden médiában megjelenő információt összegyűjteni.

Friss topikok

Linkblog

Mégsem kilenc, hanem nyolc támadással gyanúsítják a Kiss-testvérpárt

2009.08.30. 15:55 Detektív

 

A korábbi tájékoztatással ellentétben mégsem kilenc, hanem csak nyolc romák elleni támadással gyanúsítják az augusztus 21-én elfogott négy férfi közül kettőt - derült ki Petőfi Attilának, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vezetőjének szombati beszámolójából.
 
Petőfi elmondta, hogy a négy gyanúsított közül kettőt (Kiss Árpád, Kiss István) nyolc bűncselekmény elkövetésével gyanúsítottak meg, míg a harmadik (Pető Zsolt) és negyedik (Csontos István) gyanúsítottat egy-egy támadással (előbbit a galgagyörkivel, utóbbit a tiszalökivel) hoztak összefüggésbe. A szombati találkozón nem hangzott el, hogy a kilenc támadás közül melyik az, amelyikkel végül nem hozták összefüggésbe a debreceni testvérpárt. 

A rendőrség honlapján kedden közzétett NNI-közlemény még kilenc bűncselekményt sorolt fel, mint amelyekkel a két gyanúsítottat kapcsolatba hozták. A közlemény szerint a 9 helyszínhez köthető, hat halálos áldozattal, öt sérülttel járó és 55 ember életét veszélyeztető bűncselekmény-sorozat ügyében két embert gyanúsítanak a nyomozók mind a kilenc támadással, de akkor még nem közölték, hogy a négy férfi közül melyik kettőt.
  
Forrás: HVG, MTI

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://romagyilkossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr141348689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása