HTML

Romagyilkosságok

A blog a romák sérelmére elkövetett sorozatgyilkosságról próbál minden médiában megjelenő információt összegyűjteni.

Friss topikok

Linkblog

Kiengedték a kórházból a kislétai lányt

2009.09.03. 02:18 Detektív

 

Hazaengedték a kórházból azt a 13 éves kislányt, akit édesanyjával együtt még augusztus 3-ra virradó éjjel ért orvtámadás Kislétán, közölte Pénzes Sándor, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település polgármestere.
 
A súlyosan sérült kislány négyhetes gyógykezelést követően hétfőn délután hagyta el a nyíregyházi Jósa András Oktató Kórházat. A gyermek, akit a támadásban meghalt édesanyja egyedül nevelt, a nagymamájához került. A nagymama a kislány nagynénjével együtt kijelölt gyámként gondoskodik a gyermekről.
 
A kislány gyámjai nem kívántak nyilatkozni, elzárkóztak minden információadás elől. Korábban a kórház orvosainak is megtiltották, hogy bármit is közöljenek a sérült állapotáról, a gyógyintézet ezért nem közölte a gyermek hazaengedését sem.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A merénylet után készült röntgenfelvételek
 
 
A 13 éves lánynak különösen a jobb keze sérült, amit alig tud mozgatni. Ezért, valamint a szükséges lábadozás miatt egyelőre még nem tud iskolába járni, ahol hetedikesként, igazolt hiányzással indult számára az új tanév. A kislány arcán bőrátültetést is végrehajtottak az orvosok, a sörétes lövések nyomainak eltűntetésére.
 
Kislétán ugyan nyugalom van, a rendőrség azonban továbbra is 24 órás járőrözést biztosít, amely ritkaság ilyen csekély lélekszámú településen. A megyei főkapitányság sajtószóvivője elmondta, feladataik ellátása során megkülönböztetett gondot fordítanak a kislány védelmére.
 
A településen a kislányt és 45 éves édesanyját otthonukban, augusztus 3-ra virradó éjjel érte fegyveres támadás. A rájuk leadott lövésektől az anyja a helyszínen életét vesztette, míg a gyermeket súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők.
 
Forrás: MTI

Szólj hozzá!

Címkék: kórház áldozat kisléta

A bejegyzés trackback címe:

https://romagyilkossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr721356769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása