HTML

Romagyilkosságok

A blog a romák sérelmére elkövetett sorozatgyilkosságról próbál minden médiában megjelenő információt összegyűjteni.

Friss topikok

Linkblog

TV-szemle 2. rész

2009.09.09. 04:20 Detektív

 

Komoly adósságunkat igyekszünk most leróni a mélyen tisztelt Olvasó előtt. Korábban azt terveztük, hogy minden héten tartunk egy úgynevezett TV-szemlét, amelyben a romák sérelmére elkövetett bűncselekmény-sorozatról szóló heti videókat gyűjtenénk egy csokorba. Azonban annyi anyag jelent meg a témáról a nyomtatott médiában, hogy bizony azt sem volt könnyű feldolgozni.
 
Szóval az első válogatásunk (szó se róla, elég régen volt már) után jöjjön az augusztus 24. és 30. közötti hét szemléje, és ígérjük, hamarosan az utána lévő hét mozgóképeit is közreadjuk. Reméljük egyszer csak utolérjük magunkat...
  
UI: Úgy terveztük, hogy beillesztjük a videókat, hogy a Kedves Néző egy gombnyomásra, azokat rögtön megnézhesse. Sajnos, ez a megoldás (mivel nagyon sok mozgó anyag lenne egy oldalon) nagyon lelassítja ennek a postnak a betöltését, így teljesen élvezhetetlenné válik a videók figyelése. Így jobb híján maradunk a linkelésnél.
 
 
 
MTV (Híradó)
 
 
 
MTV (Napkelte)
 
 
 
MTV (Az Este)
 
 
 
 
TV2 (Mokka)
 
 
 
TV2 (Tények)
 
 
 
 
RTL Klub
 
 
 
 
Hír TV
 

Mégsem szüntetik meg az eljárást a tarnabodiak ellen

Szólj hozzá!

Címkék: videó szemle

A bejegyzés trackback címe:

https://romagyilkossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr521370179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása