HTML

Romagyilkosságok

A blog a romák sérelmére elkövetett sorozatgyilkosságról próbál minden médiában megjelenő információt összegyűjteni.

Friss topikok

Linkblog

Kiss Árpád és Kiss István mind a kilenc helyszínen jelen volt

2009.08.27. 23:31 Detektív

 

Amit korábban gyanítottunk, az most bizonyosságot nyert: Kiss Árpád és Kiss István, mind a kilenc, romák sérelmére elkövetett bűncselekmény-sorozat helyszínén jelen volt – közölte szerda reggel Bencze József országos rendőrfőkapitány a közszolgálati televízió Napkelte című műsorában. A hétvégén letartóztatott másik két embert egyelőre egy-egy bűncselekménnyel gyanúsítják, de Bencze szerint ez még változhat.
 
A Nemzeti Nyomozó Iroda még kedden arról tájékoztatta az újságírókat, hogy a 6 halálos áldozattal és 5 sérülttel járó, 55 ember életét veszélyeztető bűncselekmény-sorozat ügyében két embert gyanúsítanak mind a 9 támadással, azt nem közölték, a négy férfi közül melyik kettőt.
 
Bencze szerda reggel azt mondta: a gyanúsítás még változhat, a másik két embert egyelőre azért csak egy-egy bűncselekménnyel (a galgagyörkivel, illetve a tiszalökivel) gyanúsították meg, mert ezekben az ügyekben van ellenük már bizonyíték a rendőrség kezében. A főkapitány szerint nem zárható ki, hogy Csontos István és P. Zsolt a többi helyszínen is ott lehetett, akár "más minőségben", például vezethették az autót.
 
Forrás: Origo, Népszabadság

Szólj hozzá!

Címkék: kiss istván kiss árpád

A bejegyzés trackback címe:

https://romagyilkossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr541343150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása