HTML

Romagyilkosságok

A blog a romák sérelmére elkövetett sorozatgyilkosságról próbál minden médiában megjelenő információt összegyűjteni.

Friss topikok

Linkblog

Pető Zsolt, a banda legkevésbé ismert tagja

2009.08.30. 18:38 Detektív

 

Kiss Árpád, Kiss István, és Csontos István korábbi bemutatása után most lássuk a halálbrigád negyedik, legkevésbé ismert tagját, Pető Zsoltot.
 
Pető harminc (más források szerint 33) éves, cukrász végzettségű és hajdúszoboszlói lakos. Családja köztiszteletnek örvend a híres fürdővárosban, szülei a vendéglátóiparban dolgoznak. A Pető-família a múlt pénteki elfogás óta megtorlástól retteg, szülei egyetlen sajtóterméknek sem nyilatkoznak.
 
Pető Zsoltot lakóhelyén mindenki csak „Dezsőnek” szólítja. Mielőtt a Perényi 1 alkalmazta volna, a hajdúszoboszlói Alcatraz nevű diszkóban volt portás, illetve kidobó. Ismerősei szerint körülbelül másfél évvel ezelőtt ismerkedett meg a többi gyanúsítottal.
 
Egy Blikknek nyilatkozó informátor elmondta, hogy Pető volt a legjobban szituált férfi a négy gyanúsított közül. Ennek némileg ellentmond, hogy ügyvédje, Lőrincz Márton szerint védence sem autóval, sem jogosítvánnyal nem rendelkezik. A hobbija egy különleges kutyafajta tenyésztése volt, perro cimarron fajtájú ebeket szaporított. „Dezső” gyakran kérkedett azzal, hogy a kutyáit egykor a spanyol hódítók telepítették be Dél-Amerikába, hogy elfogják és megöljék a bennszülötteket. Egyszer azt is megjegyezte: „Jók ezek a cigók ellen is.”

Petőt egyelőre csak egyetlen támadásban való részvétellel gyanúsítják a romák sérelmére elkövetett bűncselekmény-sorozatban. Ez pedig a 2008. július 21-i galgagyörki, áldozattal nem járó incidens. Hangsúlyozzuk azonban, hogy bűnlajstroma a későbbiekben, újabb bizonyítékok előbukkanásával még bővülhet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pető Zsolt és a perro cimarron
 
Forrás: Blikk

Szólj hozzá!

Címkék: portré hajdúszoboszló pető zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://romagyilkossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr531348975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása