HTML

Romagyilkosságok

A blog a romák sérelmére elkövetett sorozatgyilkosságról próbál minden médiában megjelenő információt összegyűjteni.

Friss topikok

Linkblog

Borsodi cigányvajda: be kell fejezni az illegális járőrözéseket!

2009.09.05. 02:44 Detektív

  

Nyugalomra, az önbíráskodás elkerülésére kéri a cigányságot Lakatos Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei cigányvajda, akinek nyílt levelét a megyében megjelenő Észak-Magyarország című lap internetes kiadása, a Borsod Online tette közzé csütörtökön.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A cigányok ellen elkövetett sorozatgyilkosságok tetteseinek elfogásával remélhetőleg véget ért egy sötét fejezet Magyarország történelmében, meggyőződésem, hogy a rendőrség a valódi elkövetőket találta meg, bízom benne, hogy az ügy nem tartogat további meglepetéseket - fogalmaz levelében a borsodi cigányvajda.
 
Mint írja: "Azonnal be kell fejezni az illegális járőrözést, a gépkocsik jogtalan ellenőrzését, mert félelemben tartja a békés lakosságot. Egy fekete terepjárót használók ölték meg testvéreinket, őket pedig letartóztatta a rendőrség, nyugtassátok, és ne hergeljétek egymást, ha gyanús dolgot észleltek, a rendőrséget vagy a polgárőrséget értesítsétek" – zárta közleményét a vajda.
 
Forrás: MTI

Szólj hozzá!

Címkék: önbíráskodás lakatos attila

A bejegyzés trackback címe:

https://romagyilkossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr151361209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása