HTML

Romagyilkosságok

A blog a romák sérelmére elkövetett sorozatgyilkosságról próbál minden médiában megjelenő információt összegyűjteni.

Friss topikok

Linkblog

Kiss Árpád jól érezte magát Izraelben

2009.09.05. 02:00 Detektív

 

Az infó nem új, hiszen korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Kiss Árpád – aki minden bizonnyal a romagyilkosságok első számú gyanúsítottja lesz – Izraelben dolgozott életének egy rövidebb periódusában. Ezt a nem túl bőséges adathalmazt, most az MTI toldotta meg egy-két plusz információval.
 
Elsősorban pénzgyűjtés céljából ment a 2000-es évek elején Izraelbe dolgozni Kiss Árpád – közli az MTI, amely állítása szerint Kiss közvetlen környezetéből szerezte meg információját. A Replika korábbi dobosa mintegy másfél évet töltött egy izraeli közösségben (alighanem egy kibucról van szó), ahol főként mezőgazdasági munkákat végzett, de az is előfordult, hogy egy-egy városban konyhai kisegítő volt. Hazatérve barátainak arról számolt be, hogy nagyon jól érezte magát Izraelben, nem csalódott az ottani közösségben és anyagilag is jól járt.
 
Forrás: MTI

Szólj hozzá!

Címkék: izrael kiss árpád

A bejegyzés trackback címe:

https://romagyilkossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr821361188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása