HTML

Romagyilkosságok

A blog a romák sérelmére elkövetett sorozatgyilkosságról próbál minden médiában megjelenő információt összegyűjteni.

Friss topikok

Linkblog

Hihetetlen! Megvannak a tettesek?

2009.08.22. 02:55 Detektív

 

Tegnap, „hirtelen felindulásból” úgy döntöttem, hogy blogot indítok a romák sérelmére elkövetett sorozatgyilkosságnak, melyben összegyűjtöm azokat az információkat, amelyeket a nagy port felvert üggyel kapcsolatban tudni lehet.

Lévén, hogy a sorozatgyilkosok utáni hajsza (főleg az Egyesült Államokban vannak erről tapasztalatok) gyakran csak évek múltán kecsegtet eredménnyel, úgy gondoltam rengeteg idő van még hátra a tettesek kézre kerítéséig. El sem tudom mondani mennyire meglepődtem, mikor délelőtt kiderült: a gyilkos(ok) és társaik péntek hajnaltól már a rendőrség vendégszeretetét élvezik (persze ismerjük a közhelyet, miszerint a bíróság jogerős ítéletéig...).
 
Szinte kísérteties: mikor a blogom első bejegyzését tegnap publikáltam, már csak néhány óra választotta el a „kommandósokat” attól, hogy rajtaüssenek a feltételezett elkövetőkön egy debreceni szórakozóhelyen.
 
A hír hallatán arra gondoltam, hogy így okafogyottá válik ez a vadonatúj csatorna, ám talán mégiscsak van némi jogosultsága. Mondjuk kordokumentumként megteszi. Meg azt se felejtsük el, hogy a magyar kriminalisztika történetének mindenfajta legjéről (pl. az ügyön dolgozó nyomozók száma és a nyomravezetői díj) beszélünk, így talán érdemes összekapirgálni a bűncselekmény-sorozat legfontosabb tudnivalóit. A blogom tehát addig íródik, amíg a bíróság meg nem hozza megfellebbezhetetlen ítéleteit. 
       

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://romagyilkossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr531329332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása