HTML

Romagyilkosságok

A blog a romák sérelmére elkövetett sorozatgyilkosságról próbál minden médiában megjelenő információt összegyűjteni.

Friss topikok

Linkblog

A nyíradonyi lövöldözés lehet a kakukktojás

2009.09.03. 03:36 Detektív

 

Néhány napja a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) bejelentette, hogy a korábbi vádakkal szemben, mégsem kilenc, hanem nyolc romaellenes támadással gyanúsítják a debreceni Kiss Árpádot, és öccsét, Kiss Istvánt. Mivel a rendőrség nem szüntette meg a nyomozást azon három tarnabodi roma fiatal ellen, akiket szabadlábra helyeztek a „négyek bandájának” elfogása után, sokan azt gondolhatták, hogy mégiscsak a tarnabodi bűncselekmény lehet az, amely kilóg a sorból.
 
Azonban a Blikk rendőrségi forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a nyíradonyi lövöldözést nem a Kiss-testvérpár követte el.
 
2008. szeptember 5-én, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyíradony, Tamásipuszta nevű városrészében több lövést adtak le egy romák által lakott családi házra, személyi sérülés azonban nem történt. Ez volt sorozatban a harmadik romák elleni támadás, a galagyörki és a piricsei után, és ez volt az utolsó, a már halálos áldozatot is követelő nagycsécsi előtt.
 
Józan paraszti ésszel a most felszínre kerülő információ két dolgot jelenthet. Vagy nincsen bizonyítéka erre a helyszínre a rendőrségnek, vagy mások követték el ezt a bűncselekményt. Logikusan továbbgondolva ebből kikövetkeztethető, hogy a tarnabodi támadást továbbra is a sorozat részének tekinti a rendőrség. Viszont ebben az esetben érthetetlen, hogy miért nem szünteti meg az eljárást azon három helyi férfival szemben, akik tizenegy hónapot töltöttek előzetesben e bűncselekmény gyanújával.
 
Forrás: Blikk

Szólj hozzá!

Címkék: nyomozás nyíradony tarnabod

A bejegyzés trackback címe:

https://romagyilkossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr291356785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása