HTML

Romagyilkosságok

A blog a romák sérelmére elkövetett sorozatgyilkosságról próbál minden médiában megjelenő információt összegyűjteni.

Friss topikok

Linkblog

Így fogták el a „négyek bandáját”

2009.08.27. 01:19 Detektív

 

Erősen megvágott anyagot bocsátott a sajtó rendelkezésére a Nemzeti Nyomozó Iroda a négy Hajdú-Bihar megyei férfi elfogásáról. A videó első felében a gyanúsítottak láthatóak, mikor megkötözik négyüket, kiürítik a zsebeiket, majd elszállítják őket a helyszínről. A mozgóképek második felében a házkutatások során lefoglalt fegyverarzenál figyelhető meg.
 
A két együtt mutatott gyanúsított valószínűleg a testvérpár, az öccséhez képest gyengébb testalkatú Kiss Árpád, illetve a zömökebb felépítésű Kiss István. Majd kevéssel ezután, rövid nadrágban alighanem Pető Zsolt körvonalazódik ki. Végül az utcán minden bizonnyal Csontos István őrizetbe vételét mutatja a kamera. Ez is csak megerősíti azt a pletykát, miszerint Csontost a rajtaütés után először elengedték, majd telefonon visszarendelték, és csak a motorjáról szedték le a kommandósok, nyílván ezért láthatjuk a jelenetet szabadtéren.
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: videó letartóztatás nni

A bejegyzés trackback címe:

https://romagyilkossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr591341093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása