HTML

Romagyilkosságok

A blog a romák sérelmére elkövetett sorozatgyilkosságról próbál minden médiában megjelenő információt összegyűjteni.

Friss topikok

Linkblog

A kislétai temetésen járt a gyilkos?

2009.09.05. 04:59 Detektív

 

A cigányok sérelmére elkövetett, hat halálos áldozatot követelő sorozatgyilkosság négy gyanúsítottja közül az egyik nagy valószínűséggel részt vett a Kislétán augusztusban agyonlőtt Balogh Mária temetésén – legalábbis ezt közölte a Népszabadság debreceni tudósítójával egy neve elhallgatását kérő férfi, aki azt állította, hogy a háttérből segítette a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkáját.
 
Mint mondta, egy tévétudósításban az egyik férfi jobb felkarján éppen olyan tetoválást ismert föl, mint a temetésen látott gyanús férfin volt (a gyanúsítottak közül Kiss Árpádnak van nagyméretű tetoválása a jobb felkarján). Hozzátette: tájékoztatta a NNI munkatársát, mire azt a választ kapta, hogy ha gyanúsnak találta az illetőt, akkor le kellett volna fotóznia.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A kislétai temetés – Kiss Árpád is ott volt?
 
 
Az informátor beszámolt arról is: Vasmegyeren és Tiszarádon a tiszalöki gyilkosságot követő hetekben a helyiek sokszor láttak egy szürke, Honda típusú nagy motorral közlekedő, erős testfelépítésű ismeretlent, akinek látogatásai azután maradtak abba, hogy a tiszarádi romák bejelentették: éjszakai járőrszolgálatot szerveznek a faluban. A férfi szerint érdekes egybeesés, hogy a letartóztatott Csontos Istvánnak is szürke Honda motorja van.
 
A Népszabadság azt nem közölte, hogyan, milyen körülmények között került kapcsolatba az informátorral, illetve azt sem, hogy ez a férfi pontosan milyen munkát végzett az NNI-nek. Miképpen arról sem tettek említést, miért csak most, több mint négy hónappal a tiszalöki gyilkosság után kerülnek felszínre a nagydarab, ismeretlen hondás állítólagos terepszemléi. Mint ismeretes, a szemtanúk korábban fekete terepjárókat véltek látni a bűncselekmények településein, holott a rendőrség nem rögzített kifejezetten terepjárókhoz köthető nyomokat a gyilkosságok helyszínein.
 
Forrás: Népszabadság

Szólj hozzá!

Címkék: temetés nni tiszalök kisléta csontos istván kiss árpád

A bejegyzés trackback címe:

https://romagyilkossagok.blog.hu/api/trackback/id/tr91361224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása